Four Storey Townhouse Cambridge

We were commissioned to undertake an complete  interior and exterior refurbishment of a four storey Victorian townhouse in the heart of Cambridge.

The project involved  management, construction and refurbishment works including the appointment of provided architects and engineer and gaining permissions for building regulations and planning. The project included an extension  to the rear elevation to create space for luxury bathrooms on the first and second floors, and a major excavation programme at basement level to create an extended basement and external lower ground patio area. In the lower ground floor, we carried out an ambitious structural reconfiguration to achieve a modern layout featuring an open-plan kitchen and dining room. The property was also comprehensively refurbished and re-decorated throughout.